Marina Bay Sands Tower 1 Address, You Are My Beloved Meaning In Tamil, Father Of Regional Geography, Oyster Mushroom Rice Recipe, Ar 525-28 Board Questions, Kumara Chester Zoo, Leftover Spaghetti Sauce Recipes, " /> Marina Bay Sands Tower 1 Address, You Are My Beloved Meaning In Tamil, Father Of Regional Geography, Oyster Mushroom Rice Recipe, Ar 525-28 Board Questions, Kumara Chester Zoo, Leftover Spaghetti Sauce Recipes, " />
Selectează o Pagină

veronica (Chef de cuisine) , 14 iunie 2009 Am sa-l salvez si sa-l incerc si eu , cred ca e delicios, foarte frumos prezentat. vezi reteta. multumesc pentru raspuns si pentru rabdarea pe care o aveti cu noi…ca mai intrebam din cand in cand si niste lucruri care sunt la mintea cocosului!!!  Se topeste-n gura de buna ce este!!! Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din albusuri cu crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review. Faceti o treaba excelenta aici! uite aici https://savoriurbane.com/cum-se-pastreaza-drojdia-proaspata-si-drojdia-uscata/, […] Cu dulceață de agrișe se pot umple clătite, gogoși dar și foi pentru prăjituri sau rulade pufoase de pandișpan (vezi aici). Rulada se unge cu un strat de frişcă bătută şi se stropeşte cu furculiţa cu ciocolată topită la bain-marie. Am lansat cartea "50 de retete de post". Ai respectat intocmai reteta asa cum am facut eu? Eu, inainte, scoteam hartia si puneam foaia pe un prosop cu care ajutam la rulare dar invariabil pelicula aceea aurie a aluatului copt se lipea de prosop si cand o desfaceam era tare inestetica. Cea mai buna reteta ptr rulada, deloc inecacioasa, super-pufoasa si foarte apreciata de toată familia! Sau orice blat pandispan de vanilie, cacao sau nuca. Mario e nevinovat! Reteta o […]. Vreau o rulada cu gem lunga si zvelta, nu una scurta si groasa. Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. Fursecuri pentru Crăciun și Anul Nou - cele mai bune rețete. Portii: 16 felii. Multumesc. 349.99 lei. Vino in GRUPUL SAVORI URBANE de pe Facebook - locul unde discutam despre retete, ingrediente, tehnici de preparare, meniuri si multe altele! O prajitura simpla. Multumesc frumos anticipat. Strabunica Buia ne facea asa ceva si intotdeauna alege cate un gem acrisor pentru umplutura. Ultima adaugata este faina cernuta care se pune toata deodata, nu in mai multe ture. E ok 7 cm (Poti sa o rulezi pe latime sau pe lungime), […] Bunica îmi făcea mereu câte ceva dulce când plecam în excursii sau tabere: ruladă cu gem (rețeta aici), biscuiți șprițați (vezi […]. Se dă la rece până a doua zi. Iar felul in care miroase rulada… !!! Am lasat foaia de pandispan pe hartia pe care s-a copt si am rulat-o strans in ea (pe lung, incepand de la o latura lunga). Este usoara si vanilata. Spor la gatit si Pofta Buna! Nu este nevoie sa cantariti ingredientele, este exact reteta aceea veche, reteta mamelor noastre, pe care eu o stiu dintotdeauna. P:S:Sa nu crezi ca te lingusesc,spun doar ceea ce simt si gandesc!! O rulezi cu tot cu hartie, vezi ca e si video reteta. Rulada pufoasa, simpla, cu gem este una dintre retetele copilariei. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website. Multumesc. 6 portii. Felicitari! Ce am facut gresit? Am separat albusurile de galbenusuri. Pentru a nu se lipi de tava, se pune la baza un strat de nuca de cocos, insa se poate folosi si nuca macina, alune macinate, fistic sau orice alte alune sau nuci. din Prajituri. multumesc mult <3. Sfat: taie rulada felii, salamul la fel si le poti pune ori pe platouri, ori pe hartii de prajituri(chese) . Lucra in schimburi si sambata sau duminica, atunci cand nu avea timp suficient pentru o prajitura, ne facea repede o rulada sau niste gogosi turnate cu lingura – vedeti reteta. Mediu. Ouale intregi se pun intr-un castron, se adauga sarea, esenta de vanile, indulcitorul si se mixeaza cam 10-15 min pana ce compozitia devine spumoasa. Mama ne facea mereu, cand eram copii. Am infasurat-o bine in hartia de copt si am lasat-o 15 minute sa se odihneasca (sa intre gemul putin in ea). Niciodata nu se umple blatul cald pentru ca devine cleios. Mereu fac o rulada cand se anunta musafiri cu copii pentru ca nu are foarte mult zahar in compozitie si pentru umplutura folosesc gem fara zahar. Merita sa incercati aceasta rulada cu gem! Am asezat o bucata de rulada cu gem pe un platou si am pudrat-o din abundenta cu zahar. O intrebare, va rog: drojdia uscata, vidata,400gr, cum se pastreaza si cat? Acest blat de ruladă se face după o rețetă tare simplă și rapidă astfel încât în 20 de minute e gata. O puteti umple si cu crema de ciocolata tip ganache (reteta aici), cu crema de vanilie patissiere (reteta aici), cu crema de lamaie cu unt (reteta aici) sau cu frisca batuta amestecata cu bucatele de fructe – vezi Tortul Diplomat – rulada clasica. Are tinuta. Pentru astazi am pentru voi o reteta de rulada. Rulada cu gem de caise imi aminteste de casa bunicilor din Sibiu. E chestie de gust si poti sa o faci si mai putin dulce. In rest, totul este foarte bun. Cartea de oaspeti – Impresii de la cititori, 250 g gem de caise, zmeura, macese sau d ecare doriti, crema de vanilie clasica (patissiere, pasticcera) –, crema de lapte cu gris (Albinita, Dulcineea) –, crema de ciocolata tip Dobos sau nuci fragede –, crema de unt cu zmeura, capsuni sau fructe de padure –, marmelada de caise, zmeura (ca la prajitura Arlechin) –. O știam,o făceam mai des când aveam copiii mici ! Am rugamintea daca aveti cumva reteta de foi Casnica, pe care mama ma trimetea sa le cumpar de la alimentara, pe care le umplea cu frisca si le orna cu capsuni, desert care noua copiilor ne placea foarte mult. Din aceeasi reteta de blat de tort-pandispan, se face si foaia de rulada, iar ceva foarte apropiat este si reteta de Piscoturi de sampanie, vestitele […]. Turnați și nivelați compoziția în tava cuptorului tapetată cu hârtie de copt. Rulez rulada cu hartia, imediat cum o scot din cuptor.Se abureste si se inmoaie. Va urmaresc mereu, chiar daca nu fac comentarii, dar va apreciez foarte mult si sunt convinsa ca multe persoane va apreciaza si incearca retetele, chiar daca nu va scriu, din simplul motiv ca nu sunt foarte active pe retelele social. Amestecați cu o spatulă flexibilă pana se omogenizează. Aluatul trebuie sa fie spumos, asa cum e in video. Tava mea de cuptor are 32 x 40 cm. Aici gasiti mai multe retete de torturi, prajituri si fursecuri: […] Rulada cu gem de caise este prezentata pas cu pas aici (va trebui sa preparati 2 bucati, fiecare din cate 5 oua) […]. S-ar putea sa-ti placa si: Rulada sultanului – Saray Sarması . Se rulează înapoi, uşor şi se aşază pe platoul de servit. Am mixat alte 10 secunde si gata! sau intorc foaia si hartia este pe interior si prosopul in afara? RETETA IN IMAGINI. Rulada cu gem se pastreaza foarte bine cateva zile (daca apuca), invelita in hartie de copt si asezata intr-o punga (ca sa nu se usuce). Rulada pufoasa cu gem de prune: o rulada din foaie de pandispan super pufos umpluta cu gem de prune. Am 30 de ani de experienta in domeniul alimentar si o mare pasiune pentru traditiile gastronomice romanesti. SHARE: PRINT: din aceeasi categorie. Crema de vanilie pentru prajituri. 25 minute. 3:37. Rulada cu nuca si cacao fara coacere. Gemul de caise merge perfect cu textura ei. Tăieței cu nucă și gem rețeta de paste de post sau... Dulceață picantă de portocale cu ananas și mirodenii rețeta de chutney... Pâine turcească – rețeta de turtă foarte pufoasă cu model cu... Coaste cu sos și cartofi la cuptor rețeta de costițe de... Spirale pufoase cu umplutură de pizza – batoane sau sărățele cu... Pizza melcișori cu șuncă, brânză și sos aromat de roșii, Prăjitură simplă cu mere și aluat fraged rețeta clasică. Am adaugat zaharul tos si pe cel vanilat si am continuat sa mixez pana ce spuma a devenit lucioasa si foarte, foarte tare. Felicitari pt.aceasta rulada!!! Dupa ce ai terminat de gatit, acorda-ti cateva minute si aranjeaza-ti parul ca la salon cu produsele de ingrijire personala de la BaByliss. Ma gandesc ca ai copt-o un pic prea mult daca a iesit uscata. Acasa; Retete; Categorii retete; Conserve; Retete de Post; Retete de Pasti; Retete Craciun si Revelion; Contact; Confidentialitate; Rulada cu gem de gutui . Multumesc si eu, Iulia! Mai intai am pus cuptorul la incins la 180 C (sus+jos+ventilatie) – respesctiv treapta medie […], […] mai densă decât cea a unui pandișpan clasic. Rulada cu gem de caise este gata! Rulada cu gem si cacao din: oua, zahar, ulei, lapte, cacao, faina, nuci, gem, frisca. De aici puteti improviza si alte retete daca adaugati diverse adaugiri retetei, dupa imaginatia fiecaruia, dar va promit ca voi veni si eu cu niste sugestii. Gem cu rulada 7 rețete: Rulada cu gem, Rulada de cozonac cu gem de gutui, Rulada cu gem de gutui, Rulada cu gem, Rulada cu crema de vanilie si gem de caise, Tort cu rulada de capsuni si crema de vanilie, Rulada cu gem de capsuni Pandispan zebra cu nectarine. , Se intinde gemul pe toata foaia, mai mult la marginea de jos, iar la marginea de sus nu se unge cu gem cam 2 cm. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. You also have the option to opt-out of these cookies. Am pus cuptorul la incins la 180 C. Pana prepar pandispanul el va fi fierbinte. Este o prajitura delicioasa si nelipsita de la mesele festive. Am nivelat-o rapid cu o spatula si am dat tava la cuptorul incins la 180 C. Am copt foaia rulada exact 12 minute la 180 C. Nu trebuie sa fie prea rumena dar nici sa ramana necoapta. Sacrificiul. Acest blog folosește cookies. Ea se poate umple si cu creme pe baza de unt sau frisca. Multumesc pentru raspuns. E foarte usor si rapid sa faci o foaie de rulada, desfaci un borcan cu gem din camara si gata, ai o prajitura grozav de gustoasa, pufoasa si care place tuturor. 4. Ideea acestei rulade cu gem de căpşuni şi cremă de vanilie mi-a venit zilele trecute după ce am văzut într-un aprozar că au apărut căpşunile proaspete. Google+. După ce s-a răcit rulada, se desfăşoară din hârtie şi se umple cu crema pregătită. Un desert extrem de simplu si rapid dar foarte gustos. These cookies do not store any personal information. Cu faina integrala nu-ti iese pufos. ANDRÉ - Nostalgii (Official Video) Cat Music. Foodblogger la Savori Urbane. Data viitoare o sa folosesc doar 75 g de zahar si o s-o umplu cu crema de lamaie in loc de gem deoarece blatul este usor uscat si inecacios iar gemul simplu nu-i ofera suficienta umezeala. Era sa uit de Tortul Raffaello cu nuca de cocos! :)) Asa arata rulada cu gem de prune cu nuca: Se vede cat este de pufoasa, se vede si ca nu am folosit deloc praf de copt. Cum se prepara o rulada? Fara pic de praf de copt! Puteti citi varianta scrisa, sau va invit sa vedeti dedesubt varianta video, unde am folosit gem de capsune. Foarte simplu! Slow Cooker 3.5L Digital HingedLid - 14 % . As fi vrut sa ne faci si o mica demonstratie de rulare a foii coapte pentru ca eu am avut mereu probleme aici. 6. Alatura-te unuia dintre cele mai mari grupuri culinare din Romania: Pofta buna, retete cu Gina Bradea, grup oficial. Multumesc pt inspiratia zilnica. Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. !Mi-ai amintit de ea si o s-o fac in perioada care urmează ! Toate articolele, filmele si imaginile apartin autorilor Pofta buna cu Gina Bradea. 3:37. Ceau Gina!! Salut, rulada a iesit pufoasa si light, cu gem de capsuni, numai buna la o cafea. buna reteta ,daca se poatevreau si eu noutatile pe mail.Cu mult drag Mariana. A iesit un vis, s-au lins ai mei pe degete. 6 portii. TOAMNĂ. Timp preparare: 1 ora si 30 min. fata ruladei este lipiciosa,sa fie de vina focul de la cuptor !? Cornulețe foarte fragede cu gem, magiun, Cartea de oaspeti Savori Urbane – impresii de la cititori. Deja sotul meu va cunoaste dupa retetele pe care le fac. Acum si in varianta video. Când este gata, se scoate din cuptor, se lasă să se răcească 2-3 minute, se pudrează cu zahar și apoi se rulează cu tot cu hârtia de copt. Ruladă cu gem. Nu manevrati excesiv prajiturile pentru ca sunt foarte delicate. Presarati din belsug cu dragoste si un strop de bunatate! Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. De vis! Pentru ca aveam niste albusuri congelate m-am gandit sa fac o rulada. Hartia de copt m-a ajutat la invelirea ei la exterior. Dupa ce se adauga faina nu se mai insista cu mixerul. daca fac rulada asta si salam de biscuiti pt concertu de craciun de-l au la scoala fetitele mele, crezi ca merge? Adăugați făina trecută printr-o sită. Am avut grija sa nu rup foaia. These cookies will be stored in your browser only with your consent. 299.99 lei. Amna @George Hora - Increderea | Official Video. Astept si alte retete. Cel mai bine se taie felii cu un cutit zimtat (de paine). But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience. 8:02. sa nu mai vorbim de salamu de biscuiti comunist al copilariei noastre…..o bucata din aia intr o mana si o creanga de salcie in alta si iaca asa frumos sedeam pe malu begai si ne batea soarele n cap toata vacanta de vara…..ce vremuri:). Oare trebuia sa pun un pic de ulei? Ti-am pregatit retete culinare de post, conserve, torturi si prajituri, mancaruri simple si rapide. 10. Rulada cu gem Written by Teo on 15/05/2015 in Prajituri de casa , Retete traditionale , Specialitatile casei Din cand in cand, printre retete culinare complicate si cu ingredient care de care mai scumpe si in trend, trebuie, chiar TREBUIE sa ne intoarcem la lucrurile simple. 10 portii. Eu zic ca am reusit sa fac o rulada exemplara - este pufoasa, moale si gustoasa. Ruleaza blatul si strange-l bine intr-o foaie de copt, ca pe o bomboana, apoi da rulada la frigider pentru minim 3 ore, inainte de servire. Un deliciu! Sa va fie de bine , Buna ziua…pe 28 oct Stoian Constanta intreba despre modul in care se ruleaza foaia si recunosc ca, din poza de la tortul buturuga, nu mi-am dat seama cum se face…si eu scoateam hartia, apoi puneam un prosop umed pe care ramanea stratul de deasupra foii si era urat…am inteles ca sunt doua metode? Rulada pufoasa cu gem de capsune am taiat-o dupa 15 minute, nici n-am apucat sa-i mai fac poza. Am asezat albusurile impreuna cu un strop de sare in castronul robotului de bucatarie si le-am batut spuma tare. este prea dulce pentru gustul meu. Atentie, arde! Dupa ce ai terminat de gatit, acorda-ti cateva minute si aranjeaza-ti parul ca la salon cu produsele de ingrijire personala de la BaByliss. Sarbatori pline de bunatati! Mama, sotie, bucatar, blogger, economist, manager, autor de carti culinare si mai ales, OM. 4. Se așează în platoul de servire și se taie felii. Cartea „50 de retete de post” se poate comanda de aici: http://pofta-buna.com/tort-buturuga-cu-mascarpone-si-cocos-fara-zahar/, Află cum sunt procesate datele comentariilor tale, Vinete si dovlecei in bulion la borcan pentru iarna, Vinete si dovlecei in ulei la borcan pentru iarna, Fasole verde congelata – pastai la congelator pentru iarna, Sirop de visine si gem de visine, reteta 2 in 1, Saraberne, reteta de fursecuri Sarah Bernhardt, Papricas de pui reteta cu galuste si smantana. O scoatem din tava.Desprindem hartia de copt si o ungem cu dulceata, gem amestecat cu nuci pisate. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *. Fac mereu cate o rulada, atunci cand nu am chef de facut ceva mai elaborat, sau un chec – vedeti reteta. #savoriurbane. Foaie rulada din pandispan umpluta cu gem sau dulceata si pudrata cu zahar. Este mai usor de dat jos acum decat peste 10 minute. Reteta detaliata de blat de tort tip pandispan am prezentat-o aici. Am tapetat tava cuptorului (40 x 32 cm) cu hartie de copt si am turnat compozitia in ea. Am batut bine albusurile. Multa sanatate si sa auzim numai de bine! Dupa ce s-a racorit, am desfasurat cu grija foaia rulada si am uns-o bine cu gem de caise (de casa). O rulam usor cat este inca calda, adica in faza aceasta trebuie sa ne miscam repede. Mie nu mi se pare deloc inecăcioasă dar este posibil ca nu ai batut bine albusurile sau ca le-ai strivit cand ai amestecat cele doua compozitii. Buna dimineata,doamna Gina,spuneti-mi va rog ,cum e pana la urma cu hartia?Am crezut ca am inteles dar apoi am citit comentariile si nu mai inteleg nimic!Deci,scot foaia din cuptor(ea se afla pe hartia de copt)…apoi o rulez cu tot cu hartie sau doar ma folosesc de hartie pt a rula?La final o infasor intr-un prosop uscat,nu?Pfff cate chitibusuriVa multumesc frumos pt raspuns. Am separat albusurile de galbenusuri. Crema de mascarpone cu ness sau cacao: este o crema extrem de fina, care se face in maxim 15 minute, Drob de miel: un drob cremos, aromat, usor picant, cu gust de primavara, numai bun pentru o masa de, Gogosi de post pufoase, moi, umflate si infuriate, dolofane, din aluat dospit, simple sau umplute cu, Supa de galuste pufoase din gris: o reteta clasica, veche, scrisa si video,  supa de pui cu gal, Fasolea ignorantei sau cum sa (nu) tii post, un articol scris de preot Stanciu Victor Aurelian, sau. Acest site foloseste cookie-uri. Se lasă o oră la rece şi se taie felii subţiri. Minunata! Nu am avut o reteta ci doar am improvizat si mi-a iesit foarte bine. Multumim pentru reteta. Este important sa bateti bine albusurile pentru ca aerul acumulat in ele este cel care va ajuta la cresterea pandispanului. Am asezat albusurile impreuna cu un strop de sare in castronul robotului de bucatarie si le-am batut spuma tare. Vas cuptor, capac, fonta emailata, 2.84L, rotund, turcoaz - 32 %. Daca doriti, puteti face aceasta rulada si cu pandispan cu cacao (reteta aici). Eu am mai pudrat foaia de ruladă, după ce s/a copt , cu un strat subțire de zahăr pudră, ptr a împiedica lipirea blatului. Comanda acum cartea de retete, ideala pentru vegetarieni si pentru cand doresti sa tii post. Mergea perfect langa o ceasca de lapte sau de ceai. Rulada din albusuri cu crema de vanilie este ultimul meu desert. Va pupam cu drag toti! Rulada cu gem este unul dintre deserturile mele preferate. Va las o felie de rulada sa gustati si va urez Pofta Buna!!! Am vazut can aveti multe retete de odinioara, care imi amintesc, ca si dumneavoastra, de copilarie. Oare de ce? Mai intreaba-ma daca nu intelegi, nu ma supar. […], Adresa ta de email nu va fi publicată. Blatul de rulada este de fapt o foaie de pandispan subtire care se poate unge, asa cum v-am spus mai sus, cu orice gem va place mai mult sau cu … Am lasat rulada la racorit 30 de minute. Iulia Popescu și-a adus aminte cine a violat-o! Continuati tot asa ! Portii: 8. Rulada cu gem sau crema - reteta de rulada pufoasa din pandispan. De fiecare data ma inspir din retetele voastre, sunt explicate in cele mai mici detalii si culmea ca-mi si reusesc ! Demult planificam sa incerc asa o reteta de rulada cu gem, anume cu aluat simplu de pandispan si fara alte chestii adaugate. Multumesc pentru tot efortul vostru, considerabil ! Este practica pentru excursii, gustari la serviciu sau la scoala. Rulada cu gem de fata este una simpla dar extrem de reusita. D-na Ginuta( asa imi place mie sa alint, sunt educatoare, sa nu va suparati), am facut-o si pe aceasta!!! Vedeti ce frumos e gemul meu, cu bucati de nuca si prune care si-au pastrat forma. Rulada pufoasa cu gem (reteta simpla, pas cu pas) | Gina Bradea. Mod de preparare rulada cu gem sau crema – reteta de rulada pufoasa din pandispan. Cel mai bine este sa probati reteta si apoi discutam. Dar am aflat acum si un secret: sa nu mai împachetez rulada în cârpa umeda [asa făceam pana acum !] Eu am folosit acum Gem de prune cu nuca – vedeti reteta. Autentificați-vă in contul dvs. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. Twitter. Veti fi incantati de ea si va va aduce aminte de copilarie . Tort cu mousse de ciocolată, caramel, Oreo, nuci și glazură oglindă... Super rețete și invitați puși pe distracție în noul show culinar... Fursecuri pentru Crăciun și Anul Nou - cele mai bune rețete | Savori Urbane, Retete de Craciun si Revelion (Anul Nou) – meniuri pentru Sarbatori, Fursecuri cu ciocolata crinkles reteta de fursecuri crapate. Probabil au fost ouale prea mici. Acelasi blat dar alta varianta , mai racoroasa, cu fructe proaspete ! Este extrem de usor de preparat, pentru ca este voarba doar de o foaie de pandispan 200 g gem (/ dulceata)140 g faina40 g zahar pudra4 oua (separate)2 linguri zahar tos1 esenta de vanilieputina sare Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de rulada cu gem il gasiti in clipul de mai jos! Rulada cu frișcă și ciocolată . !De fiecare data cand citesc retetele tale,ma ungi la inimioara.Ai un talent(in afara de gatit),nemaipomenit,cand asezi cuvintele pe hartie(vorba vine).Mii de multumiri,din partea mea,pentru retete si pentru ca imi inseninezi serile(din pacate numai seara am timp pentru net),dupa o zi tumultuoasa,felul tau de a scrie imi aduce bucurie si purced la calatoria imaginara,alaturi de tine,prin bucatarie,prin gradina,la cules masline…etc.Sanatate maxima si numai bucurii sa ai in viata.Abia astept urmatoarele retete si nu numai. Am scos tava din cuptor si am mutat rapid foaia rulada (cu tot cu hartia de copt) pe masa de lucrul. Sa auzim numai de bine! Nu te speria, e foarte simplu. Am adaugat deodata cele 5 galbenusuri si am mai mixat 30 de secunde. Nu zic, se poate face și pandispan rulat – vezi aici rețeta clasică a ruladei cu […], […] O altă prăjitură simplă și îndrăgită de toată lumea este rulada pufoasă cu gem – vezi aici. una ar fi cea in care se ruleaza foaia cu hartie cu tot si apoi se infasoara strans in prosop umed, deci nu se infasoara in acelasi timp si hartia si prosopul umed…si cealalta in care se pune peste foaia scoasa din cuptor un prosop uscat si se ruleaza lasand si hartia, prosopul fiind pe interior si hartia in afara? Rulada de portocale cu frisca. Se topeste-n gura de buna ce este!!! 3:27. Aceasta rulada poate fi umpluta cu orice crema doriti: ciocolata, caramel, mascarpone cu fructe etc. Rulada cu gem este una dintre primele prăjituri pe care le-am făcut. Ideea ta cu rularea cu tot cu hartia de copt este excelenta numai ca eu ma intreb care parte a foii ramane in exterior, cea de deasupra sau cea lipita de hartie, rulez si hartia sau doar ajut la rulare cu hartia. Reteta de rulada cu gem este una dintre retetele copilariei. Fac acasa paine, preparate din carne, umplu bors, fac tot felul de conserve pentru iarna. aceasta rulada o fac aproape mereu, dar ii pun gem de caise ca-i mai acrisor si in el pun nuca macinata si o esenta de rom. Ai rasucit rulada fierbinte imediat cand ai scos-o din cuptor? vezi reteta. Consistenta aluatului este una cremoasa, pufoasa – nu curgatoare! cred ca rulada cu gem o sa fie ceva destul de nou pt americani, nu? 5. Am taiat cateva felii si le-am gustat. 1h. Rulada de ciocolata cu cocos. Prăjituri pentru Crăciun și Anul Nou – cele mai bune rețete... Melcișori cu cremă de cacao rețeta de spirale pufoase foietate umplute, Aluat dospit foietat cu unt (fără ouă) pentru cornuri, melcișori, spirale, Maioneză de post din avocado rețeta de maioneză vegană naturală. Eu va urmaresc in continuare pe blog. Fetelor sunteti extraordinare ! Află cum sunt procesate datele comentariilor tale. Nimeni nu s-a nascut invatat, din greseli invatam . E fina si delicioasa, motiv pentru care am ales s-o afisez separat (ea face, de fapt, parte din gratiosul tort “de 4 ani de blog” pe care am sa vi-l arat numaidecat :P) Se prepara foarte usor, ceea ce o face extrem de atractiva in … Ailaviu gina! Am trecut reteta ta in cartea mea de retete Almanahul Dulciurilor. Rulada cu gem – un desert excelent! […] umple o rulada simpla cu acesta crema si cu cateva boabe de zmeura. […]. Eu rulada cu gem nu fac de obicei, am facut o data, pentru un tort diplomat cu rulade si mi-a placut tare mult, se face si usor, e si aspectuoasa. gogosi turnate cu lingura – vedeti reteta, Rulada cu mascarpone, frisca si capsune – vedeti reteta. Am pus cuptorul la incins la 180 C. Pana prepar pandispanul el va fi fierbinte. Bine ați venit! Rulada pufoasa cu gem de prune . Am rulat cu tot cu hartie ca sa nu se lipeasca aluatul cald. Rulada cu gem sau crema – reteta de rulada pufoasa din pandispan, Special pentru Crăciun Pulpă de porc la. 120 minute. Fara praf de copt, asa cum v-am obisnuit. Caută după: Toggle Navigation. :)). cand s-a racit o pudrez cu zahar farin si se taie f bine. E cea mai simpla reteta, se face rapid, intr-o ora e gata de mancat deja . Blatul este perfect. Merci gina, exact asa am sa fac!!! Recunosc ca in ultimii 3-4 ani nu am mai facut-o. Cartea de Oaspeti Savori Urbane – impresii de la cititori. Anunță-mă prin e-mail când se fac alte comentarii. Asa ca te intreb o chestiune tehnica pe care stiu ca tu o stapanesti foarte bine. Ieftina si foarte usor de facut! Prin continuarea navigării pe blogul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. […] viitor si la umplerea unor torturi sau prajituri. Cel mai bine este sa probati reteta si apoi discutam. Mancarurile mele au ,,acel gust” al mancarurilor facute de mame sau bunici, dar cu mai putine grasimi si prajeli. Umplutura - 200 gr gem de caise Decor- 100 gr ciocolata, frisca, gem de caise, frunze proaspete de menta. Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. Mixați compoziția pentru 5 minute. Puteti alege orice gem doriti. !e mai mult decat minunata…eu am inceracat-o cu gem de fructe de padure si a iesit cu un gust dulce-acrisor care era superrr….si am mai incercat crema si la tortul bietelului meu cand a facut luna trecuta 1 anisor…vreau sa-ti zic ca am ramas fara tort toata lumea mai vroiaaaa ca a iesit fff bun….multumesc si tine-o tot asa!!! Mai trebuia coapta, te-ai grabit si ai scos-o cruda. RETETA IN IMAGINI. Hai ca ii dam de cap . Chiar am sa umplu un blat de rulada (reteta aici) cu aceasta crema (in locul […], […] de lamaie se poate folosi la umplerea torturilor cu blat pandispan (rotund) sau rulada, la montarea unui tort din piscoturi (exact ca la Tortul Tiramisu) sau a unor macarons sau a altor […], […] putem adauga fructe proaspete sau din compot, putem umple tarte, eclere sau choux a la creme dar si rulade din pandispan sau celebrele macarons. Nu-mi amintesc acele foi, imi pare rau. . Daca sunt „pungi” de faina, acestea se omogenizeaza cu spatula, cu mana. Multumiri pentru reteta! Am folosit aceasta rulada la realizarea unui Tort cupola – Victoria von Eberbach, cu crema fina de frisca naturala cu portocale si zmeura. 7. ZENYS ELYS ♟ Sah mat | Episodul 11 | Official Video. Nu-mi place metoda cu servetul umed, pentru ca rulada se tufleste, se cruzeste si parca e o mamaliga, nu mai este pufoasa. A crescut foarte frumos, este usor de rulat dar …. Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review. . numai bine si spor in toate! Usor. Toate drepturile sunt rezervate. Acest site utilizeaza cookie-uri, navigand in continuare va exprimati acordul folosirii acestora. 249.99 lei. AMNA. , Se ruleaza cat ma strans rulada si se impacheteaza in folie de plastic sau hartia pe care s-a copt. Click aici pentru inscriere. mai intai pun un prosop ud, apoi o hartie unsa cu putin ulei si dupa ce-am rasturnat blatul am pus si gemul si le rulez impreuna. Se vede cat este de pufoasa, se vede si ca nu am folosit deloc praf de copt. Friptură simplă de porc cu cartofi la cuptor rețeta de pulpă... Muschiulet de porc simplu la cuptor reteta de friptura foarte frageda. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii lor. Rulada cu mascarpone si gem de zmeura- Mod de preparare Cum pregatim foaia de rulada. Aromat , pufos si bun! Multumesc pt retete f. f bune! Iar felul in care miroase rulada… !!! Daca doriti sa faceti un pandispan cu cacao va trebui sa inlocuiti un sfert din faina cu cacao (adica puneti 32 g cacao si 93 g faina). Ajunsă la temperatura camerei, înlăturăm cu grijă hârtia de copt, o derulăm, ungem cu gem și o rulam din nou. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Marina Bay Sands Tower 1 Address, You Are My Beloved Meaning In Tamil, Father Of Regional Geography, Oyster Mushroom Rice Recipe, Ar 525-28 Board Questions, Kumara Chester Zoo, Leftover Spaghetti Sauce Recipes,

Previous article

Articol exemplu

Next article